Are You Prepared for Magnetic Scorpio's Sexual Drive?

1. Scorpio would be most compatible with which of the following signs?

A. Taurus

B. Gemini

C. Scorpio

D. Sagittarius

2. The scent that is the strongest turn-on for Scorpio is:

A. Patchouli

B. Musk

C. Rosewater

D. Lemon verbena

3. Scorpio's seduction style is most likely to be:

A. Flamboyant

B. Casual

C. Sensual

D. Secretive

4. Which of the following styles are the strongest turn-ons for the Scorpio man?

A. Deep cleavage

B. Black leather corset

C. Dainty lingerie

D. Long flannel underwear

5. Stranded on a desert island, a Scorpio would most likely:

A. Ignore the situation

B. Welcome the privacy

C. Start procreating

D. Explore the island

6. A Scorpio woman will most likely prefer:

A. A one-night stand

B. Partnership for life

C. Sexy text messages

D. Depends on how good the one-night stand was

7. Scorpio rules which of the following areas of the body?

A. Everything below the waist and above the thighs

B. Lips

C. Intestines

D. Navel

8. Scorpio's element is:

A. Water

B. Fire

C. Earth

D. Air

9. You can expect a Scorpio lover to be:

A. Cool

B. Funny

C. Gregarious

D. Bizarre

10. The female body part most attractive to a male Scorpio is:

A. Breasts

B. Shapely bottom

C. Hips

D. Long legs

Answers: 1. a; 2. b; 3. d; 4. b; 5. b; 6. b; 7. a; 8. a; 9. b; 10. b

  1. Home
  2. Sex Signs
  3. Scorpio
  4. Are You Prepared for Magnetic Scorpio's Sexual Drive?
Visit other About.com sites: